Shambhala Reiki MDH

Wat is Shambhala Reiki

Shambhala betekent onvoorwaardelijke liefde en is niet alleen een manier van genezen. Het is ook een manier om je persoonlijke ontwikkeling en groei te versnellen en te optimaliseren.

Energiewerk op hoog niveau!

Liefde - Shambhala Reiki MDH - Persoonlijke ontwikkeling - Groei

Shambhala Reiki MDH (Multidimensionale healing)

Shambhala MDH is een krachtigere vorm van heling. 

Shambhala Reiki werkt met hogere frequenties, wat betekend dat de energieën subtieler zijn. De energetische behandeling is ontspannend voor lichaam én geest. Dit maakt het mogelijk om de balans te herstellen van je fysieke en energetische lichamen.

MDH betekent Multidimensionaal, wat een genezingsproces doet versnellen. 

Shambhala heeft een helend effect op alle lagen.
Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel en gaat dieper dan de normale Reiki.

Shambhala Reiki MDH - heling - energie - balans

Achtergrond van Shambhala

Shambhala is een geschenk van het Universum en Master Germain.

De oorsprong van Shambhala ligt in het verzonken rijk van Atlantis, duizenden jaren geleden en is zo goed als verloren gegaan. Het Shambhala systeem werd gecreëerd door een hogepriester in de Tempel van Genezing, bekend onder de naam: de verlichte Master Germain.

Deze verloren gewaande kennis wordt nu opnieuw aan de mensheid aangeboden zodat men deel kan uitmaken van het transformatieproces waar onze moeder Aarde nu doorheen moet en gaat. De aarde is aan het veranderen en daarbij kan Shambhala Reiki een grote bijdrage leveren
Shambhala is doorgegeven door John Armitage in 1984,  is zich nog steeds aan het ontwikkelen en er zijn meerdere richtingen.

Doordat de energie van de aarde aan het veranderen en aan het versnellen is, is er steeds minder tijd nodig om de Shambhala energie te laten stromen. Een behandeling kan kort en zeer krachtig zijn.

Master Germain - Shambhala Reiki

Wat is het verschil met Usui Reiki

De Shambhala Reiki is vele malen sterker dan de Reiki energie. Als Reiki een 10 watt lamp is, is Shambhala Reiki een 100 watt lamp.

Shambhala Reiki geeft genezing, zorg, liefde, meer levensenergie én diepe ontspanning.
Fysieke en emotionele blokkades, die zich in de energiebanen van het lichamen bevinden, kunnen op deze manier opgelost worden.

Een Shambala Reiki behandeling is niet alleen helend, maar ook erg prettig om te ondergaan. Het is een heerlijk moment voor jezelf, of je nu wel of geen klachten ervaart. 

Rust - Balans - zelfzorg - Shambhala Reiki

Het doel van Shambhala MDH

Shambhala is er in de eerste plaats voor jou en voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Dit pad biedt je de mogelijkheid om te kunnen loskomen van oude patronen, overtuigingen en angsten, en om je eigen licht en kracht te ontdekken en te ontwikkelen. Met Shambhala-energie kun je zowel jezelf als anderen helen en energie geven.

Wanneer je je verbindt met de energie van Shambhala, verruim je je bewustzijn, waardoor je meer in balans komt en je eigen kracht versterkt.
Iedereen bewandelt hierin zijn eigen unieke pad, en hoe meer je jouw pad volgt, hoe meer je je herinnert wie je werkelijk bent.
Dit proces leidt tot heel-wording of healing.

Waarvoor kan je Shambhala Reiki inzetten

Zelfzorg - stress - angst - energie gebrek - rust - balans

Hoe werkt een Reiki behandeling

Een Reiki behandeling wordt gegeven aan een cliënt die op een behandeltafel heeft plaatsgenomen met de kleding aan, schoenen uit, sieraden af en evt. de bril af. Ik zal mijn handen zowel boven als op de cliënt houden om de energie weer te laten stromen. De Reiki behandeling kan eventueel ook in zittende positie gegeven worden.
Reiki geeft tijdens de behandeling je lichaam mogelijk een warm, tintelend gevoel. Maar ook koude, gapen, emoties, slikken en/of gerommel in je buik kan ontstaan.  Het kan verlichting bieden op diverse gebied van je lichaam.

Jij hoeft helemaal niets te doen behalve openstaan voor de behandeling, rustig liggen en je eventueel te concentreren op je ademhaling. Na de behandeling kun je even navoelen wat dit met je lichaam heeft gedaan. Je hoeft niet perse iets te voelen om te kunnen stellen dat het werkt. Vertrouw erop dat je ontvangt wat je nodig hebt!
De verandering komt van binnen uit en zal zijn eigen weg vinden. Je krijgt na de behandeling een glas water om afvalstoffen die los zijn gekomen zo snel mogelijk uit je lichaam weg te spoelen.

Shambhala

Shambhala betekent onvoorwaardelijke liefde en is een manier van genezen.

Shambhala is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.

Shambhala is een holistische benadering van heling die een breed scala aan symptomen en uitdagingen kan aanpakken.

Shambhala Reiki kan helpen om te kunnen loskomen van oude patronen, overtuigingen en angsten.

Shambhala Reiki is vele malen sterker dan de Reiki energie.

In principe kan iedereen Reiki ontvangen echter zijn er een aantal situaties waarbij ik wat extra zorgvuldigheid op zijn plaats vind omdat Reiki een energiebehandelig is.

Heb jij een pacemaker, een blindedarmontsteking, Diabetes Type 1, een psychose, bipolaire stoornis of last van schizofrenie dan kan een behandelig mogelijk niet plaatsvinden. Daarom zal ik van te voren een kort intakeformulier met je doornemen.