Monique Harthoorn | Reiki Master & Coach in Purmerend

Reiki energie
Monique Harthoorn | Reiki Master & Coach in Purmerend

Mijn verhaal

Hoe het allemaal is begonnen

Doordat ik jaren geleden in een vervelende werksituatie terecht ben gekomen ben ik een andere weg ingeslagen in mijn leven. Maar ja, wie een nieuwe weg wil bewandelen komt hobbels tegen, situaties waarmee je te dealen hebt om verder te kunnen komen.

Persoonlijke ontwikkeling kwam op mijn pad wat mij enorm veel heeft opgeleverd en wat uiteindelijk ook is uitgegroeid tot de beslissing om mijn eigen praktijk op te zetten.
Als ervaringsdeskundige kan je mensen beter begeleiden omdat je zelf dingen hebt doorgemaakt en veranderingen hebt aangebracht in je leven waardoor je die nieuwe weg kon inslaan.

Ik kwam erachter dat communicatie met anderen én meer nog met jezelf enorm belangrijk is in het leven. Zeker als je dingen wilt veranderen. En communicatie bestaat zeker niet alleen uit woorden. Dat heb ik op veel verschillende manieren in mijn leven wel ontdekt. En wat dacht je van communicatie van je hoofd met je lichaam en vice versa.

Op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling kwam ik in aanraking met
NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).
Hierdoor heb ik een gevoel van thuiskomen bij mezelf ervaren. Leren en ervaren wat communicatie nou precies is. Weten wat externe en vooral interne communicatie (de woorden die jij tegen jezelf zegt gedurende de dag) met je doet.Hoe het je aanstuurt.

Het heeft mij geholpen bij de voor mij juiste keuzes die ik kon maken vanuit

‘weten én voelen’

Wat had ik nodig?
Hoe wilde ik mijn leven nou echt gaan leven?

Na deze opleiding voor persoonlijke groei heb ik nog heel veel andere opleidingen gedaan, waaronder schoolcounselling en hypnotherapie waarmee mijn kennis en ervaring alleen maar is toegenomen waardoor ik deze nu optimaal kan en wil inzetten voor de hulp aan anderen.

Hoe Reiki mijn leven een nieuwe route naar welzijn heeft gegeven.

Mocom Reiki logo PNG

Lichaam en geest zijn één!

Toen kwam Reiki toevallig op mijn pad. Nou ja, toevallig.
Eigenlijk liep ik al 7 jaar rond met het idee dat ik ooit zelf Reiki wilde gaan leren. Reiki is een prachtige manier om jezelf én anderen te kunnen helpen om je energie weer goed te laten stromen in je lichaam.

Heb jij blokkades door een fysiek, mentaal of emotioneel trauma dan lopen er processen in je lichaam niet goed meer en kan je daar behoorlijk wat klachten van ondervinden. Wie tegen of in een Burn Out situatie terecht is gekomen weet precies wat ik bedoel.

Dat is ook de reden dat ik Reiki graag meer bekendheid wil geven. Mensen laten weten wat het voor je kan doen en dit ook zelf laten ervaren.

Meer ontspanning in je lichaam, rust in je koppie, lekkerder in je vel. Wie wil dat nou niet?

Bij een Reiki-sessie lig je op een behandeltafel, gewoon met de kleding aan, terwijl ik mijn handen op of boven verschillende delen van jouw lichaam plaats waardoor de levensenergie gestimuleerd wordt en door je lichaam stroomt. Reiki is een manier om je gezondheid te verbeteren door het zelf herstellend vermogen van het lichaam een boost te geven, en om te groeien op persoonlijk gebied.

Reiki kan helpen bij het verminderen van stress, beter slapen, verminderen van pijn, ontspanning, versnellen van genezing, energie verhogen, het versterken van het immuunsysteem en nog veel meer.

Wat was het heerlijk bij jou op de bank. Een uur relaxen en nog energie meekrijgen ook door jouw reiki behandeling. Mijn lijf heeft nog uren na getinteld en ik heb ’s avonds heerlijk geslapen. Een bijzondere ervaring wat zeker voor herhaling is. Dank je wel.
Logo Mocom Reiki - handen - energie
Sylvia
Fijne reiki behandeling! Het effect ervan werkt nog door. Ik heb meer energie en minder pijn. Een paar dagen na de behandeling app’te Monique met de vraag hoe het gaat. Zeer attent en professioneel. Ik verheug mij op de volgende behandeling. Aanrader.
Logo Mocom Reiki - handen - energie
Bianca Wiedijk
Heerlijke reiki behandeling gehad! Ik kwam helemaal ontspannen thuis, precies waarvoor ik het had ingepland. Duidelijke informatie vooraf aan de behandeling gekregen. Monique neemt echt de tijd voor je en ik voelde mij erg op mijn gemak. Zeker weten een aanrader!
Logo Mocom Reiki - handen - energie
Chantal Stol

Spreekt dit je aan?

Maak dan direct een afspraak voor een heerlijke ontspannen Reiki behandeling!

Mocom Reiki

De plek waar je in een fijne sfeervolle ruimte innerlijke rust en balans ervaart door een Reiki behandeling.

Mocom Reiki
Voltastraat 21
1446 VA Purmerend
info@mocomreiki.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 9.00 – 21.00 uur
Zaterdag 9.30 – 12.30 uur

Binnenkort vind je hier mijn blogs

Scroll naar boven